Застосування і покупка пиломатеріалів: фанера і дсп в Чернівцях

Автор: mkrut Опубликовано: 15/12/2019 Рубрика: Новости |

Тверда і м’яка ДВП

ДВП — будівельний матеріал, що утворюється в результаті обробки тирси і тріска гарячим або холодним пресом. Не рідко до складу деревно-волокнистої плити входять кокосове волокно, бавовна і навіть сіно. Якщо ви бажаєте вигідно придбати фанеру, ДСП або двп і інші пиломатеріали для свого майбутнього ремонту або будівельних робіт, то переходите на сайт chernivtsi.kub.in.ua. Зараз фанера дуже вигiдна.

Головним критерієм ДВП є екологічність матеріалу, адже ДВП в основному використовують в будівництві, при оздоблювальних роботах та в меблевому виробництві.

Для виконання необхідних функцій плита повинна мати певні властивості, а саме твердістю, міцністю і довговічністю. Залежно від області застосування, ДВП виробляють різного ступеня твердості.

Якщо розглядати класифікацію, то у виробництві існує два типи ДВП — тверді і м’які, які в свою чергу діляться на безліч підтипів, по розбіжностям в щільності матеріалу і поверхні плити.

Тверда ДВП має густину від 800 до 1000 кг на метр кубічний. При цьому товщина плити не перевищує 6 мм. Область застосування таких ДВП досить обширна і різноманітна. Завдяки гарним показникам міцності, матеріал широко використовується в будівництві і меблевому виробництві.

Основними характеристиками даного матеріалу можна назвати довговічність, багатофункціональність, екологічність і міцність. Ціна ДВП дозволяє вигідно використовувати його практично в будь-якій сфері.

М’які плити ДВП бувають трьох типів — М-1, М-2 і М-3, в залежності від щільності матеріалу. На відміну від твердих ДВП, м’які виробляються без гарячого пресування. Щільність таких плит не перевищує 350 кг на 1 метр кубічний, з товщиною до 25 мм.

М’які ДВП за характеристиками значно нижче ніж тверді, проте мають свої переваги і сфери застосування. Завдяки низькій міцності і низьку теплопровідність, м’яка ДВП отримала широке застосування в теплоізоляційних і звукоізоляційних роботах.

Завдяки своїм складом і технології виробництва ДВП володіє хорошими показниками і низькою ціною, що робить його одним з найбільш затребуваних будівельних матеріалів на сучасному ринку.

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Все права защищены © 2013-2019 Блог | Про кошек и собак Украины.